De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

A7 Noord dierenartsen

A7 Noord Dierenartsen

A7 Noord DierenartsenA7 Noord dierenartsen Burgum

A7 Noord dierenartsen helpt elk dier van koe tot kip en van hond tot hamster: het team van A7 Noord dierenartsen biedt zorg aan landbouwhuisdieren én gezelschapsdieren. Een goede band tussen mens en dier, dat is wat A7 Noord dierenartsen nastreeft. Voor spoedgevallen, visites en verrichtingen is ons team daarom 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar. Voor eventuele vragen of problemen kunt u altijd telefonisch of per e-mail bij ons terecht.

A7 Noord dierenartsen werkt vanuit twee vestigingen: Drachten en Burgum.
Ons gebied is gecentreerd rond deze twee plaatsen. Zo bezoeken de dierenartsen landbouwhuisdieren bedrijven in onder andere Ureterp, Beetsterzwaag, Lippenhuizen, Hemrik, Boornbergum, Kortehemmen, Olterterp, Nijbeets, Bakkeveen, Wijnjewoude, Siegerswoude en Frieschepalen maar ook in Garyp, Oostermeer, Sumar, Nijega, Oudega, De Tike, Rottevalle, Drachtstercompagnie, Surhuisterveen, Houtigehage en Opeinde.

Nieuwe paspoorten

Nieuwe paspoorten per 29-12-2014

Wist u dat: per 29 december 2014 de regels voor Europese dierenpaspoorten veranderen?

Wat verandert er voor u?

Indien uw huisdier al een Europees paspoort heeft met de identificatie van uw huisdier voor 29-12-2014 hierin ingevuld, verandert er niets voor u. U mag dat paspoort blijven gebruiken voor het reizen naar het buitenland met uw huisdier.

  • Indien uw huisdier na 29-12-2014 een Europees paspoort krijgt en u wilt met uw huisdier reizen, dan dient dit een nieuw Europees paspoort te zijn.
  • Bij de nieuwe Europese paspoorten wordt de bladzijde met de identificatie van uw huisdier gelamineerd op de praktijk.

De volledige informatie over de nieuwe Europese dierenpaspoorten vindt u op:

http://www.licg.nl/6jm/nieuw-dierenpaspoort-vanaf-29-12-2014.html

Reizen met dieren naar Frankrijk   – A7 Noord dierenartsen                              

Recent heeft Frankrijk de regels voor sommige hondenrassen flink aangescherpt. Dat betekent in de praktijk dat de Rottweiler, Tosa Inu, Boerboel of American Staffordshire Terriër (“pitbullachtige”) niet meer toegelaten worden, zelfs niet als deze honden een officiële FCI stamboom hebben.

Als een eigenaar op vakantie gaat heeft deze bovendien te maken met de regels van alle landen waar u doorheen reist. Een Rottweiler is misschien wel toegestaan in Portugal, maar omdat het verboden is om een Rottweiler mee te nemen door Frankrijk en Spanje, zal het dier in dat geval alsnog thuis moeten blijven, tenzij men met het vliegtuig reist.

bron: GGG

A7Noord dierenartsen Burgum

Drachten

Nipkowlaan 17
9207 JA Drachten
0512 – 30 14 44

Burgum
Tussendijken 41
9251 LX Burgum
0511 – 46 40 60

Spring naar de toolbar