De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

Click clickermethode

click clickermethode

click clickermethodeClick clickermethode van Bianca Uittenboggaard

Click Clickermethode. Clicker training wordt al jaren toegepast bij dieren die niet aan een halsband of lijn kunnen, zoals bijvoorbeeld dolfijnen. Er wordt uitsluitend gewerkt met gedrag dat het dier van nature en vrijwillig vertoont. De meeste commando’s zijn gedragingen die elke hond vertoont.

De nieuwste, leukste, snelste en vriendelijkste leermethode om uw hond commando’s aan te leren.

Deze methode wordt al jaren toegepast bij dieren die niet aan een halsband of lijn kunnen, zoals bijvoorbeeld dolfijnen. Er wordt uitsluitend gewerkt met gedrag dat het dier van nature en vrijwillig vertoont. Alle commando’s zoals hier, zit, af, los, vast en blijf zijn gedragingen die elke hond vertoont. Alle honden kunnen het dus. En dat is ook zo! Het enige dat ze moeten leren is om dat gedrag te vertonen als de baas dat aan hen vraagt. De clickermethode is leuk voor hond en baas, geeft verbluffend snel resultaat, maakt geen gebruik van straf of correcties en biedt ongekende mogelijkheden.

“Click!” geeft een beknopte en overzichtelijke uitleg van de clickermethode, stap voor stap, zodanig dat elke hondeneigenaar er meteen mee aan de gang kan.

De auteur heeft de clickermethode uitgebreid getest en toegepast, voordat ze haar ervaringen aan het papier toevertrouwde.

 

 

 

 

Auteur: Bianca Uittenbogaard
Jaar van verschijning: 2007
Aantal pagina’s: 44
Taal: Nederlands

ISBN nummer: 90-9011226-X

 

Spring naar de toolbar