De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

Dierenartsenpraktijk Alkmaar Noord

Dierenartsenpraktijk Alkmaar Noord

Dierenartspraktijk Alkmaar NoordDierenartsenpraktijk Alkmaar Noord

Bij Dierenartsenpraktijk Alkmaar Noord kunt u terecht voor gezondheidscontroles, vaccinaties, vele chirurgische mogelijkheden (waaronder orthopedische ingrepen en schildklier verwijderen), digitale röntgendiagnostiek, echo-onderzoek, algeheel urine-, ontlasting- en bloedonderzoek, bloeddrukmeting, tandheelkunde, opname in ons Dierenartspraktijk Alkmaar Noord en het scheren van langharige katten met klitten.

Het team van Dierenartsenpraktijk Alkmaar Noord

Het team van Dierenartsenpraktijk Alkmaar Noord bestaat uit 4 dierenartsen en 5 assistentes, die allemaal regelmatig nascholingen volgen om op de hoogte te blijven van nieuwste ontwikkelingen diergeneeskunde. Overdag werken er 2 dierenartsen en 2 dierenarts assistentes samen.

Spreekuren van Dierenartsenpraktijk Alkmaar Noord

maandag t/m vrijdag      8.30 – 19.00 uur
zaterdag    10.00 – 12.00 uur

 

  • Om wachttijden te beperken werken wij uitsluitend op afspraak.
  • Voor een consult reserveren wij voor u 15 minuten zodat we ruim de tijd hebben om de gezondheid van uw dier te onderzoeken en te bespreken
  • Met onze drie dierenartsen hebben we 28 + 26 + 13 = 67 jaar kennis en ervaring in huis en is uw geliefde huisdier bij ons in zeer vertrouwde handen. We hebben een enthousiast en deskundig team van paraveterinairen die ons assisteren.
  • Ook op zaterdag is er een spreekuur op afspraak.
  • Buiten onze openingstijden verwijzen we u naar de dienstdoend dierenarts waar wij mee samenwerken. Dit is altijd een dierenarts uit onze Kring Alkmaar – Heiloo – Heerhugowaard, zodat u nooit ver hoeft te rijden voor een spoedgeval.
  • Wanneer u een bange of agressieve (dit is overigens ook bange) kat heeft dan bent u bij ons aan het goede adres: aangezien we jarenlange ervaring hebben met de (zwerf-)katten van Stichting Zwerfdier zijn we wel wat gewend en lukt het ons vrijwel alle patiënten goed te behandelen.
  • Veel 2e lijns orthopedische operaties kunnen bij ons uitgevoerd worden, zodat u niet doorverwezen hoeft te worden naar een specialist.
  • Wij verzoeken u vriendelijk bij onverwachte verhindering een afspraak 24 uur van te voren te annuleren, zodat wij dan die tijd kunnen reserveren voor een andere patiënt.

Dierenartsenpraktijk Alkmaar Noord

Vogelweg 81
1826 HJ Alkmaar
Telefoon: 072 5613897

Spring naar de toolbar