De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

Dierenartsenpraktijk Dokkum

Dierenartsenpraktijk Dokkum

Dierenartsenpraktijk Dokkum Dierenartsenpraktijk Dokkum

Dierenartsenpraktijk Dokkum e.o. werkt met een team van 4 assistentes en 3 dierenartsen. Dit gehele team werkt samen om uw huisdier zo goed mogelijk van zorg te voorzien.Via een afspraak aan de balie, het onderzoek in de spreekkamer, het overleg met u als eigenaar en eventueel gebruik makend van onze faciliteiten streven wij naar optimale gezondheid en zorg voor uw hond, kat of knaagdier.We zijn op werkdagen van 8.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar voor vragen, het maken van een afspraak of het bestellen van medicijnen, zowel telefonisch als per mail. Daarnaast zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen.

Consult bij Dierenartsenpraktijk Dokkum

Uiteraard willen wij u en uw huisdier graag zo goed mogelijk helpen. Wij vinden het heel belangrijk dat een behandeling past bij zowel u als uw dier,  daarom staat een goede en duidelijke communicatie bij ons bovenaan. Om deze zorg te kunnen bieden werken wij uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u dagelijks tussen 8.00-18.00 uur bellen.

Vaccinatie bij Dierenartsenpraktijk Dokkum

Vaccinatie is er ter preventie van ziekten. Wij adviseren dan ook om uw dier te laten vaccineren. Deze vaccinatie doen wij op maat. Dit houdt in dat wij kijken naar wat voor uw dier een passende vaccinatie is.  Naast de jaarlijkse vaccinatie is het ook een mooi moment om uw dier een algehele lichamelijke controle te geven. Hierbij kunnen we vroegtijdig eventuele problemen al signaleren en behandelen.

Doorverwijs

Voor bepaalde onderzoeken en operaties hebben wij de expertise niet.  Wij sturen u dan door naar een tweede lijns praktijk. Met name met Dierenkliniek Hopmans in Roden en Sterkliniek Leeuwarden hebben wij een goede samenwerking.

Voeding bij Dierenartsenpraktijk Dokkum 

De meeste dieetvoedingen van Royal Canin hebben wij op voorraad. Er zijn echter ook voedingen die wij speciaal voor uw moeten bestellen. De levering duurt vaak een kleine week. Wij vragen u dan ook om een week voordat de zak leeg is ons te bellen voor een nieuwe bestelling.

 Herhalingsrecept medicijnen bij Dierenartsenprakijk Dokkum 

Herhalingsrecepten dienen vooraf telefonisch besteld te worden. Wanneer u voor 12:00 uur belt, dan kunt u de medicatie dezelfde dag, indien voorradig,  na 15:00 uur ophalen.

Dierenartsenpraktijk Dokkum e.o.

Hogedijken 106
9101 WZ Dokkum

Reddingsweg 38
9166 PD Schiermonnikoog

0519-292526
0519-297818

Spring naar de toolbar