De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

Dierenartsenpraktijk Flevoland

dierenartsenpraktijk flevoland

dierenartsenpraktijk flevoland Dierenartsenpraktijk Flevoland

Dierenartsenpraktijk Flevoland is in 1981 gestart door dierenarts Henk Griesen, die daarmee ook een van de eerste bewoners van Zeewolde werd. De praktijk heette toen nog dierenartsenpraktijk Zeewolde. Henk behandelde alle diersoorten en hun diverse gezondheidsproblemen in zijn eentje. Langzamerhand werd de praktijk steeds drukker, er kwamen collega´s bij en in 2001 is de praktijk gefuseerd met een praktijk uit Lelystad waarna de naam veranderd werd in Dierenartsenpraktijk Flevoland. Henk Griesen is inmiddels met welverdiend pensioen en woont nog steeds met veel plezier in Zeewolde. Dierenartsenpraktijk Flevoland is wel een gemengde praktijk gebleven wat wil zeggen dat we zowel landbouwhuisdieren, kinderboerderij dieren en gezelschapsdieren behandelen.Voor de gezelschapsdieren hebben we een goed uitgeruste praktijk aan de rand van Zeewolde met dierenartsen die zich speciaal hebben toegelegd op de behandeling van honden, katten, konijnen en kleine knaagdieren. Door nascholing en overleg met specialisten blijven zij op de hoogte van de nieuwste behandeltechnieken.

Daarnaast rijden er dagelijks zeven dierenartsen door heel Oostelijk – en Zuidelijk Flevoland om hun aandacht te schenken aan de gezondheid en het welzijn van landbouwhuisdieren. Alle dierenartsen zijn geborgde rundveedierenartsen, wat wil zeggen dat ze aan diverse kwaliteitseisen op dit vakgebied voldoen.

Dierenartsenpraktijk Flevoland is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein wat erg gemakkelijk is als uw huisdier of uzelf moeilijk kunnen lopen of als uw huisdier erg ziek is.

Onze dierenartsen voor de gezelschapsdieren behandelen voornamelijk honden en katten, maar ook steeds meer konijnen en cavia’s. We doen onze onderzoeken en behandelingen met veel zorg en aandacht voor zowel dier als eigenaar.

Dierenartsenpraktijk Flevoland werkt met de nieuwste en meest veilige medicijnen en materialen en passen onze behandelmethodes zoveel mogelijk
aan de nieuwste ontwikkelingen en inzichten aan.

Dierenartspraktijk Flevoland heeft een ruime dierenopname om patiënten op te kunnen nemen voor verder onderzoek, operatie of quarantaine. Om tot een diagnose te komen is soms namelijk verder onderzoek nodig.

In ons laboratorium bij Dierenartsenpraktijk Flevoland kunnen bloed, huid/haren, urine, ontlasting en cellen verder onderzocht worden. Daarnaast hebben we een rontgen- en echokamer waar onder andere officiële HD- en ED-foto’s en echo’s gemaakt kunnen worden.

Mocht uw huisdier onverhoopt een operatieve ingreep moeten ondergaan dan kan het in onze goed uitgeruste operatiekamer terecht. We werken met gasnarcose en ademhalings- en hartbewaking om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Als uw huisdier een verwijzing naar een specialist nodig heeft staan onze goede contacten borg voor een vlotte verwijzing.


Dierenartsenpraktijk Flevoland

Gildenveld 76
3892 DJ Zeewolde
Nederland
Telefoon: 036 5221521

Spring naar de toolbar