De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

Dierenartsenpraktijk Zuidhorn

dierenartspraktijk zuidhorn

dierenartsenpraktijk ZuidhornDierenartsenpraktijk Zuidhorn

Bij Dierenartsenpraktijk Zuidhorn. Met deze site willen we u niet alleen informeren over de behandelmogelijkheden van zieke dieren, maar vooral ook over het voorkómen van ziekten en ouderdomsklachten, en daarmee ook het bevorderen van het dierwelzijn en het welzijn van de dierhouder.

Algemene informatie Dierenarstenpraktijk Zuidhorn

Dierenartsenpraktijk Zuidhorn: een goed adres voor een deskundige behandeling en advies van Uw huisdieren. Onze aandacht beperkt zich echter niet tot de behandeling van Uw zieke huisdieren. Met het verstrekken van informatie en regelmatige controles richten wij ons zeer duidelijk ook op het voorkómen van ziekten.
In onze praktijk zijn acht dierenartsen werkzaam.

Voor vragen over het bestellen van medicijnen of diervoeding kunt U tijdens openingstijden bellen met telefoonnummer 0594 – 501280.
Voor vragen over uw huisdier aan een dierenarts belt U bij voorkeur tijdens het telefonisch spreekuur.
Gezelschapsdieren behandelen wij uitsluitend op afspraak. Op deze wijze kunnen wij U beter van dienst zijn dan tijdens een open spreekuur. Het is mogelijk afspraken te plannen aan het eind van de middag en aan het begin van de avond.
Eigenaren van gezelschapsdieren betalen uitsluitend met PIN, contant, éénmalige automatische incasso, of via uw huisdierverzekering.
Voor veehouders hebben wij een extra telefoonnummer, zowel voor overdag als ’s nachts, zonder tussenkomst van een bandje: 0594 – 501290.


Onze praktijk is gelegen aan de Wilhelminalaan 7 te Zuidhorn . Vlak bij het centrum en ongeveer 200 meter oostelijk van het station. We hebben een ruime parkeergelegeheid rondom het gebouw. Zelfs paardentrailers kunnen zonder problemen rondom ons gebouw rijden om een paard te laten behandelen in onze paardenkliniek.Wilhelminalaan 7

Puppy consult bij dierenartsenpraktijk Zuidhorn

Wij organiseren puppyconsulten speciaal voor jonge honden met hun eigenaren. Als uw jonge hond een half jaar oud is, krijgt u een oproep om samen met u hond langs te komen voor een puppyconsult. Dit is een onderzoek wat ongeveer 20 a 30 min duurt en wordt uitgevoerd door paraveterinairen.

Als u op de praktijk komt, zal de hond eerst worden gewogen, om te kijken of deze goed op gewicht zit. Een goed gewicht bij uw huisdier is belangrijk. Er zal aandacht worden gegeven aan de voeding die de hond krijgt, en aanwijzingen om uw hond op een goed gewicht te houden.
De pup wordt uitgebreid gecontroleerd: het gebit, de oren, de ogen, de vacht, enz. Tijdens het consult zullen er vragen worden gesteld over de voedselvertering, over het gedrag van de hond. Als er klachten of problemen zijn bij uw hond zullen deze worden besproken.

Dierenartsenpraktijk Zuidhorn
Wilhelminalaan 7
9801 BC Zuidhorn

Nederland
Telefoon: 0594 501280

Spring naar de toolbar