De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

Dierenkliniek de Ark Terneuzen-Middelburg

Dierenkliniek de Ark Terneuzen-Middelburg

dierenkliniek de arkDierenkliniek de Ark Terneuzen-Middelburg

Informatie Dierenkliniek de Ark

Algemeen

Dierenkliniek de Ark heeft twee vestigingen, een aan de rand van de wijk Mortiere in Middelburg en een achter het ziekenhuis de Honte in Terneuzen. Wij behandelen uitsluitend gezelschapsdieren zoals honden, katten, konijnen en cavia’s, maar ook bijzondere dieren zoals reptielen en vogels.
Dierenkliniek de Ark is een voortzetting van enerzijds de vroegere dierenartsenpraktijk van mevr. Brink aan de Meanderlaan in Middelburg en anderzijds Dierenkliniek Terneuzen.

Sterkliniek en Dierenkliniek de Ark

Dierenkliniek de Ark is lid van Sterkliniek Dierenartsen. Sterkliniek Dierenartsen BV, opgericht in 2005, is een samenwerkingsverband van verschillende gezelschapdierenklinieken verspreid over Nederland. Deze samenwerking richt zich op het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen tussen de deelnemende klinieken. De deelnemende praktijken hebben gemeen dat ze de belangen van de dier eigenaren en hun dieren voorop stellen. Zo streven wij naar een hoge kwaliteit van diergeneeskundige zorg.

Sterkliniek Dierenartsen BV heeft een ISO 9001:2008 kwaliteitssysteem dat ervoor zorgt dat elke deelnemer zich continu verbetert. ISO stelt de belangen van de cliënt centraal. Bij Sterkliniek Dierenartsen bewaakt Lloyd’s Register Quality Assurance de belangen van de diereigenaren, door een 2-jaarlijkse controle van de organisatie en de deelnemers. De kwaliteit wordt dus getoetst door een onafhankelijke organisatie die bovendien buiten de beroepsgroep staat. Op deze manier ontstaat een uniek en hoog kwaliteitsniveau. Ook vinden er onderlinge visitatie’s 1x per 2 jaar plaats en houden de deelnemers jaarlijks zelfinspecties met daaraan een terugkoppeling aan de organisatie. Deelnemers aan het samenwerkingsverband Sterkliniek Dierenartsen vinden dat  diergeneeskundige zorg onderhevig moet zijn aan een kwaliteitscontrole en beoordeling.

Drie maal per jaar verschijnt de Sterkliniek nieuwsbrief. Hiermee houden wij u op de hoogte over dierziekten, over onze praktijk en over nieuwe producten. De ontwikkelingen op diergeneeskundig gebied gaan snel en zijn boeiend, het blijft daarom een uitdaging om aan uw dier een optimale zorg te kunnen leveren, uiteraard steeds in goed overleg met u als eigenaar.

Wilt u meer informatie over Sterkliniek Dierenartsen en Dierenkliniek de Ark kijk dan op de website: www.sterkliniek.nl

Dierenkliniek De Ark Terneuzen 

Adres: Vlietstraat 19, 4535 HA Terneuzen
Telefoon:0115 612 200
Spring naar de toolbar