De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

Dierenkliniek Noord Nederland

dierenkliniek hoogezand

dierenkliniek noord nederlandDierenkliniek Noord Nederland

De best mogelijke zorg voor uw huisdier

In onze dierenkliniek in Veendam hebben we uitgebreide faciliteiten om optimale zorg te bieden aan uw huisdieren.

In onze moderne en volledig uitgeruste operatiekamer kunnen we bijna alle denkbare operaties uitvoeren. Bij botbreuken kunnen we zelfs pennen en/of platen van plaatsen.

We kunnen diverse röntgenonderzoeken voor u uitvoeren. De uitslag is direct bekend. Onze kliniek voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften t.a.v. het gebruik van röntgenstralen.

De meest gangbare bloedonderzoeken voeren wij direct na afname uit. Hierdoor ontstaan er geen hinderlijke wachttijden. Wanneer echo-onderzoek noodzakelijk is, zoals bijvoorbeeld bij drachtigheidsonderzoek, dan kunnen wij dit ook uitvoeren.

De dierenkliniek in Winschoten is met alle faciliteiten uitgerust om op een zeer verantwoorde manier standaardoperaties uit te kunnen voeren. Voor röntgenonderzoek en orthopedische operaties zullen wij u doorverwijzen naar onze dierenkliniek in Veendam.

Hebben wij geen oplossing voor het probleem van uw dier dan hebben wij goede contacten bij verschillende doorverwijsklinieken. Ook voor een second opinion kunnen wij daar goed terecht.

Sinds januari 2011 is er ook een vestiging van de dierenkliniek in Hoogezand.

Dierenartsen in de groepspraktijk

Bij de Dierenkliniek Noord-Nederland werken acht dierenartsen en acht dierenartsassistenten. Als dierenartsen hebben wij allemaal een zesjarige opleiding gevolgd, de dierenartsassistenten hebben een vierjarige gespecialiseerde opleiding gevolgd. We volgen veelvuldig bijscholingen, zodat onze kennis up to date blijft.

In 1989 hebben wij bewust gekozen voor het samenwerken in een groepspraktijk. Samen kunnen we u sneller helpen. Bovendien hebben we ons gespecialiseerd, zodat u ook de beste hulp krijgt voor uw dier.

Voorkomen is beter dan genezen

De werkzaamheden in de landbouw huisdierensector zijn niet alleen gericht op het behandelen van aandoeningen, maar vooral op preventie. De dierenarts is daarom veelal adviseur van de veehouder. De recente uitbraken van besmettelijke veeziektes hebben immers aangetoond dat het voorkomen hiervan van groot belang is voor de veehouderij en de gehele Nederlandse economie.

Binnen de Dierenkliniek Noord Nederland kunnen wij u de volgende diersoortgerichte ondersteuning bieden:
– paarden: stallings- en kliniekfaciliteiten met röntgen- en echo-ondersteuning.
– rundvee
– pluimvee
– varkens

Voor al deze diersoorten bieden wij u een officieel erkende dierenarts, uiteraard ingeschreven in IKB-, KKM- en GVP-registers.

Dierenkliniek Noord Nederland
Hoofdstraat 12
9602 EH Hoogezand

Telefoon: 0598 – 38 38 30

Spring naar de toolbar