De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

Dierenkliniek Oudorp

dierenkliniek oudorp1

Dierenkliniek oudorpDierenkliniek Oudorp

Het Dierenziekenhuis met Hart voor uw Dier dat is Dierenkliniek Oudorp!

Al meer dan 35 jaar heeft Dierenkliniek Oudorp zich ontwikkeld tot een vooraanstaande gezelschap dierenkliniek van Noord-Holland. Dierenkliniek Oudorp werkt met deskundige medewerkers, grote vakinhoudelijke kennis en de beste technologie zijn voor ons vanzelfsprekend. Dierenkliniek Oudorp heeft het hart op de juiste plaats. Dierenziekenhuis  kenmerkt zich vooral door haar liefde voor het individuele dier en oprechte betrokkenheid met de eigenaar.

De aanpak van Dierenkliniek slaat goed aan en wordt duidelijk door de sterke stijging van het aantal eigenaren dat ons de afgelopen jaren hun huisdier heeft toevertrouwd. Naast particulieren weten ook vele professionals en semi-professionals ons te vinden. Zou werken zijn met de grootste hondenschool van Nederland Hondentrainingen Yvonne van der Meer.

Deskundigheid

Meer dan alleen een dierenarts

In de meer dan 35 jaar dat Dierenkliniek Oudorp bestaat hebben wij ons vakinhoudelijk sterk ontwikkeld. Onze diergeneeskundige kennis is van het hoogste niveau. Samen met de “state of the art” technologie die wij toepassen in onze kliniek zijn wij in staat om de diergeneeskunde in al zijn facetten uit te oefenen.

U kunt bij hun terecht voor onder andere:

Vaccinatieadvies

Niet te veel, maar zeker ook niet te weinig! Tijdens de jaarlijkse controle geven onze dierenartsen advies geheel op maat. Uw dier wordt gecontroleerd van snuit tot staart op alle vitale punten. We adviseren waar nodig voor een gezond en fijn dierenleven. Goed voor dier en eigenaar!

Fertiliteitsbegeleiding

Dierenkliniek Oudorp heeft in Noord-Holland door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd als het gaat om de begeleiding van dekking en worp bij hond en kat. Als enige in deze regio beschikken wij over een Immulite bloedlaboratorium waarop de enige betrouwbare progesterontests uit te voeren zijn. Aan de hand van deze immulitebepalingen adviseren we u over het juiste dekkingstijdstip. We staan uiteraard voor u klaar met raad en daad tijdens de worp.

Uitgebreide diagnostiek

Naast een deskundig onderzoek in de behandelkamer hebben wij nog meer mogelijkheden in huis. Dierenkliniek Oudorp beschikt over een zeer uitgebreid eigen bloedlaboratorium, ook kunnen wij microscopisch onderzoek doen bijvoorbeeld in het geval van urinewegproblemen, huidklachten of tumorbeoordeling

Röntgenonderzoek

Wij hebben een ruime röntgenruimte met zeer moderne, digitale röntgenapparatuur. Wij zijn gecertificeerd door de Raad van Beheer zodat we ook officieel HD en ED onderzoek bij rashonden kunnen uitvoeren.

Echografie

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een drachtigheidscontrole door middel van echografie, maar ook hartecho’s en echo’s van de organen behoren tot de mogelijkheden.

Tandheelkunde

Het belang van een gezond gebit wordt vaak onderschat. Wij geven graag advies over het juiste onderhoud aan het gebit. Ook beschikken wij over de apparatuur om alle tandheelkundige aandoeningen op te lossen.

Uitgebreide operatiemogelijkheden

Vele kennels en catteries, maar ook politiekorps Noord Holland Noord vertrouwen op ons bij eerste- en tweedelijns operaties van gezelschapsdieren, waaronder: castraties, sterilisaties, tumorchirurgie, anaalzakresecties, orthopedische operaties en weke delen chirurgie.

Adres: Scheldestraat 26, 1823 WB Alkmaar
Telefoon: 072 512 3119
Spring naar de toolbar