De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

DWAM – Hondenriemen en -halsbanden

DWAM

DWAM

DWAM staat voor Dog with a Mission en produceert en ontwerpt zelf hun hippiestijl hondenriemen en hondenhalsbanden. DWAM wordt door 4 talentvolle vrouwen gerund. Eve, Kim, Marley en Eus. De DAWM producten worden met veel zorg en met de hand gemaakt in Bergen. DWAM is ontstaan doordat deze dames voor hun honden een bijzondere halsband zochten met een specifieke stijl. Na veel research in Nederland en in het Buitenland kwamen zij erachter dat dit soort halsbanden nog nergens te koop waren. De dames besloten hun krachten samen te bundelen en eind 2014 kochten zij een lap leer en wat gespen en hun specifieke stijl wat ze op de halsbanden maken. En dit blijkt een groot succes te zijn. De halsbanden en hondenriemen worden met de handgemaakt en er is geen enkele halsband  hetzelfde. Dus je trouwe viervoeter is altijd uniek met zijn eigen honden halsband.

Honden zijn soms net kinderen. We vertroetelen en verwennen ze het liefst de hele dag. In Nederland maakt  een hond al snel deel uit van het gezinsleven. Alleen het beste is goed genoeg voor onze trouwe viervoeters. Maar hoe zorg je er nu voor dat je eigen hond opvalt tussen alle andere honden? Dog with a Mission heeft met haar exclusieve halsbanden- en riemen collectie hét antwoord op deze vraag.

Hondenriemen DWAM

De hondenriemen van DWAM zijn van stoer touw en de afwerking van deze hondenriem wordt aangepast aan de kleur van de halsband. Waarom dit product zo bijzonder is? DWAM is bijzonder omdat het uniek is! Geen enkele halsband is hetzelfde. De applicaties komen uit veel verschillende landen en zijn allemaal anders. Daarbij maken de vrouwen alles met de hand; dit ziet er totaal anders uit dan keurig fabriekswerk. Er zullen dus nooit twee honden met exact dezelfde halsband of riem lopen. DWAM maakt elke hond uniek!

Inspiratiebron

De hele wereld is één grote bron van inspiratie voor Dog with A Mission! Twee van de dames zijn stewardess en vliegen daardoor de hele wereld over. Deze globetrotters nemen overal spullen mee vandaan ter inspiratie. Zij kennen ontzettend veel bijzondere plekken en ontdekken steeds weer iets nieuws. De andere twee dames reizen ook regelmatig in hun vrije tijd of gaan mee op inkoop met de stewardessen. Zo stuiten ze iedere keer weer op verrassende en inspiratievolle plekken.

Nieuw in het vak
Voor alle vier de jonge vrouwen is het ondernemen nieuw. Doordat ze alle vier eerlijk, krachtig, creatief en slim zijn én hun sterke punten bundelen, hebben ze zich het ondernemen al snel eigen gemaakt. Hun creativiteit, doorzettingsvermogen en passie straalt van de producten af.

DWAM

Nu ook verkrijgbaar bij Hondentrainingen te Heerhugowaard

Spring naar de toolbar