De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

Hondenuitlaatservice Chobolobo

hondenuitlaatservice chobolobo

Hondenuitlaatservice Chobolobo Heerhugowaardhondenuitlaatservice chobolobo

Hondenuitlaatservice Chobolobo (te Heerhugowaard) is niet in een paar woorden te beschrijven en moet je als hond ervaren. Toch willen we proberen u via deze site een indruk te geven wie deze hondenuitlaatservice is en hoe we te werk gaan. Als u de ontstaansgeschiedenis van Chobolobo wilt weten of wilt weten waar deze naam vandaan komt. Mocht u na het lezen van de website toch nog vragen hebben schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Waar komt de naam Chobolobo vandaan?
De naam Chobolobo is bijzonder en heeft ook een bijzondere herkomst. Net nadat wij onze hond Lobo, de Roedelleider, uit een asiel in België hadden opgehaald, gingen wij op vakantie naar Curaçao. Een rondrit over het eiland bracht ons bij een prachtig landgoed dat de naam Chobolobo droeg. Dit landgoed bleek een likeurstokerij te huisvesten waar de Curaçao Likeur ‘Blue Curaçao’ al sinds 100 jaar op traditionele wijze wordt gestookt. Ik zei toen tegen mijn man: ‘als ik ooit mijn droom waarmaak om een honden uitlaatservice te runnen dan heten wij Chobolobo’. En aldus geschiedde. Altijd al haalde ik overal honden vandaan om ze mee te nemen op een dol avontuur en toen onze dochter naar school ging was de tijd aangebroken om mijn droom bewaarheid te laten worden. Gekscherend word ik wel de ‘hondenfluisteraar’ genoemd. Ik moet daar hartelijk om lachen, want ik doe slechts wat mijn hart mij ingeeft.

Waar staat Chobolobo voor?
De filosofie van Chobolobo is heel eenvoudig.

Zo kort mogelijk in de bak
Zo lang mogelijk uit je dak

Ik zorg ervoor dat de route zo efficiënt mogelijk is zodat wij snel op de locatie zijn om daar te dollen. Vanaf 13.00 uur ga ik rijden (dit vanwege de schooltijden van mijn dochter) en ik streef ernaar om rond 14.00 uur op de locatie te zijn. Daar blijven wij net zo lang totdat iedereen uitgeravot is. Tussen 18.00 uur en 19.00 uur breng ik de honden weer thuis. Daar doe ik hetgeen de baasjes wensen als zij niet thuis zijn. Dit kan zijn in de bench doen met eten en drinken, wat lekkers geven of wat dan ook. Ze worden altijd zo schoon mogelijk afgeleverd.

Hondenuitlaatservice Chobolobo haalt haar roedelleden op in Heerhugowaard en omgeving.

Intake:
Als het potentiële Roedellid nog niet bekend is bij Chobolobo, dan volgt er een intakegesprek bij de klant thuis. Ik maak kennis met de hond en leg uit hoe Chobolobo werkt.

Bij wederzijdse klik, en dat is eigenlijk altijd zo, neem ik de hond gratis mee op een voor beiden gunstige dag. Op de locatie introduceer ik de hond bij de roedel en observeer zijn of haar gedrag. Uiteraard is er voor de gast altijd extra aandacht en begeleiding, zodat de roedelrit een geslaagd avontuur kan worden. Op basis van die ervaring besluit ik of de hond in de Roedel past en dientengevolge maak ik afspraken met de eigenaar. Tot nu toe heeft dat altijd tot een ontzettend leuke samenwerking geleid.

De hondenuitlaatservice Chobolobo die uw hond zijn uitje gunt. Ons werkgebied is Heerhugowaard.

Dit zijn de voordelen van Hondenuitlaatservice Chobolobo:

  • Zo kort mogelijk in de bak, zo lang mogelijk uit je dak
    Roedelen totdat iedereen is uitgeravot (Minimaal drie uur, exclusief reistijd)
  • Efficiente route naar de uitlaatlocatie
  • Zowel in de auto als op locatie een consistente roedel: hi�rarchie reeds bepaald
    (Veiligheidsregels worden te allen tijde in acht genomen)
  • Individuele aandacht (maximaal tien honden per Roedeluitje)
  • Ravotten doen wij los (honden lopen nooit aan de lijn)
  • Roedeldag (extra lang ravotten in Hargen of Bergen)

Bron: hondenuitlaatservice Chobolobo

 

Voor een goed getrainde hond gaat u naar Hondentrainingen!

Spring naar de toolbar