De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

Trimsalon Milaya

Trimsalon Milayatrimsalon milaya

Heerhugowaard

Trimsalon Milaya is er speciaal voor uw hond. Als ware honden liefhebbers hebben hebben zij van hun hobby hun beroep mogen maken. De omgang met de trouwe viervoeters is elke dag weer een feest. Het is hun dagje uit. Bij Trimsalon Milaya beschikken wij over voldoende ruimte om de honden de vrijheid te geven en om ons te leren kennen. Het geeft ons grote voldoening als de honden met plezier binnen komen. Dat is waar wij naar streven. Geen één hond is hetzelfde in gedrag en omgang: maar ook qua bouw en vacht. Daarom kijken wij altijd naar uw hond met een “kappersoog”. Voor elke hond een maatpak is ons motto.

Uw hond wordt behandeld in een kapsalon dat beschikt over het vakdiploma voor dit ambacht en welke is vereist op grond van de vestigingswet bedrijven.
Trimsalon Milaya is tevens ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55815014 en is aangesloten bij de landelijke vakorganisatie DIBEVO.

  meer dan 20 jaar ervaring Trimsalon Milaya
  wellness voor uw hond
  erkend leerbedrijf
  dagopvang voor uw hond
  gratis advies over de gezondheid

  trimmen en scheren
  plukken en uitdunnen
  voetverzorging en nagelknippen
  ontsmetten (vlooien, luizen en teken)
  oorbehandeling

  wassen, ontklitten en föhnen
  giftshop en verkoop hondenvoer
  gebitscontrole en controle anaalklieren
  algehele inspectie huid, vacht en conditie
  samenwerking met dierenkliniek Oudorp

Er zijn nog steeds mensen die denken dat het trimmen van een hond een overbodige luxe is of uitsluitend bedoeld voor rashonden.

Elke hond is gebaat bij een trimbeurt, zowel ras als kruisingen, lang- en kortharige, kleine- en grote honden
Een bezoek aan een hondenkapsalon is voor uw hond een grote verwennerij. Een slecht verzorgde vacht gaat vervilten en kan niet meer ademen.
Ook leeft de hond bij u in huis en in de ruiperiode kan het haar voor heel veel overlast zorgen. Iets waar weinig mensen blij mee zijn.

Trimsalon Milaya heeft een opleiding gevolgd om de vacht te kunnen beoordelen waardoor wij de juiste technieken kunnen toepassen.
Niet enkel de vacht van de hond wordt behandeld. De behandeling is veel meer dan dat.Trimsalon Milaya knipt de nagels, reinigen de oren, maken de ogen schoon, legen de anaal zakken indien nodig, verwijderen eventuele teken en vlooien, controleren de volledige huid, controleren de tanden, enzovoort.
Wanneer honden problemen ontwikkelen omtrent hun huid, wordt dit vaak opgemerkt in onze trimsalon Milaya. Vaak is bijvoorbeeld aan de vacht zien hoe het gesteld is met de gezondheid van uw hond. Zo kunnen wij u doorverwijzen naar een dierenarts.

Een goede verzorging van de vacht, de oren,de huid en de nagels van uw hond is behalve mooi vooral erg belangrijk voor het welzijn van de hond.

Bron: Hondentrimsalon Milaya

Voor een goed getrainde hond  gaat u naar Hondentrainingen!

Spring naar de toolbar