De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

Woef

Woef Aalsmeer e.o.woef hondenuitlaatservice

WOEF!Hondenuitlaatservice, want uw hond:

1. Is een roedeldier; voelt zich van nature fijn in een groep
2. Raakt zijn energie kwijt door lange wandelingen
3. Leert omgaan met soortgenoten en wordt socialer
4. Blijf langer fit en gezond

WOEF!Hondenuitlaatservice, onderscheidt zich:

1. Door het aanbieden van een unieke GRATIS proefwandelingbel vrijblijvend!
2. Door de mogelijkheid tot het maken van een solo-wandeling met uw hond
3. Door een unieke prijs- kwaliteitverhouding; betaalbaar en betrouwbaar.
4. Door met kleine groepen van maximaal 5 honden te wandelen

Woont U in Amstelveen of nabije omgeving?
U heeft om wat voor reden dan ook geen tijd om met uw hond te lopen?
WOEF!Hondenuitlaatservice loopt met uw hond. Weer of geen weer!
(Andere woonplaatsen in overleg bespreekbaar)

Algemeen

Mijn naam is Paul Borgmann, ik ben in 1965 geboren in Amsterdam en van kinds af aan een groot hondenliefhebber. Ik ben opgegroeid in “groen” Amstelveen en heb door de jaren heen  diverse honden van familie en kennissen uitgelaten.Toch ben ik qua opleiding en werk een heel andere kant op gegaan. Na vele jaren en diverse werkgevers heb ik besloten dat het tijd werd om iets te gaan doen waar mijn hart naar uitgaat.
Zo is eind 2010 het idee ontstaan om WOEF!Hondenuitlaatservice op te zetten. In de eerste plaats natuurlijk vanwege mijn passie voor honden maar ook, en laat ik maar eerlijk zijn, om m’n geld te verdienen met iets waar ik al jaren van droom… m’n eigen hondenuitlaatservice!

Ik heb zowel theoretische als praktijkervaring met veel verschillende hondenrassen en hun (roedel)gedrag. Van een verlegen Alaskan Mallamute tot dominante langharige dwerg Teckel, en alles wat daar tussenin zit… ik wandel graag met ze, en zij met mij.

Ondanks mijn jarenlange ervaring zal ik, om een nog betere service te kunnen bieden, zeer binnenkort starten met de cursus Hondenuitlaatservice verzorgd door de Martin Gaus Academie welke erkend wordt door de Belangenvereniging Honden Uitlaat Services Nederland (HUS).

Hoe werkt het?

Wanneer U besluit om uw hond mee te laten wandelen met WOEF!Hondenuitlaatservice, neem dan telefonisch óf via email contact met mij op. Ik maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een unieke gratis proefwandeling!

Tijdens deze kennismaking vorm ik een beeld van uw hond en kunt u het karakter en verdere eigenschappen en gedragingen van uw hond waar nodig toelichten.

Ook zal ik de voorwaarden en de uitlaatdagen bespreken. Wanneer U hiermee akkoord gaat wordt er een overeenkomst getekend en plan ik samen met u de eerste wandeling.

Als uw hond voor de eerste keer mee gaat met een van de kleine groepen waarmee            WOEF!Hondenuitlaatservice wandelt, blijft uw hond aan de lijn totdat iedereen binnen de groep zich op zijn gemak voelt. Of uw hond wel in de groep past wordt uitermate zorgvuldig in de gaten gehouden. Vanzelfsprekend houd ik u op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Er wordt gewandeld in het Amsterdams Bos.

Tijdens een wandeling kan uw hond lekker samen met andere honden ravotten en genieten van zijn “hondenleven”. Ik wandel een uur, soms iets langer. Er wordt echt niet op de klok gekeken, het plezier van de hond staat voorop!

Een solowandeling bij U in de buurt behoort ook tot de mogelijkheden wanneer uw hond niet met de groep mee kan door bijv. loopsheid.

WOEF!Hondenuitlaatservice beschikt over (hond)veilig vervoer,  voorzien van een elektrisch ventilatiesysteem, zodat uw hond het niet te warm krijgt en altijd frisse lucht heeft.

Bron: Woef hondenuitlaatservice

 

Voor een goed getrainde hond gaat u naar Hondentrainingen!

Spring naar de toolbar