De beste Hondensite van Nederland!


Nieuwsberichten

Dierenkliniek Labes

dierenkliniek labes

Dierenkliniek Labesdierenkliniek-labes

Dierenkliniek Labes is een eerstelijnskliniek. U kunt iedere werkdag bij ons terecht voor consulten, vaccinatie’s, gebitsbehandelingen en uitgebreide chirurgie. Dankzij onze digitale röntgen kunnen wij nog sneller röntgenfoto’s maken en beoordelen. Daarnaast bieden we laparoscopische operaties in eigen praktijk.  Naast onze uitgebreide zorg en vele mogelijkheden, hebben wij ook een aantrekkelijk aanbod tijdens het spreekuur. U kunt bij ons terecht voor gratis gebitscontroles en een gratis afvalprogramma.In onze kliniek zijn meerdere dierenartsen aanwezig. Onze kliniek staat voor kwaliteit. Door onze hoge bezettingsgraad kunnen wij altijd direct een second opinion aan een collega dierenarts vragen die op dat moment ook aanwezig is op onze eigen locatie. Onze dierenartsen Mieke Labes en Mariska Roeterdink staan ingeschreven in het Centraal KwaliteitsRegister Dierenartsen. Daarbij hebben onze paraveterinaire veel kennis en staan zij altijd voor u klaar.

De kliniek is opgezet in 1986 in de Händelstraat, al snel volgde er een tweede kliniek op de Glinkastraat. In 1997 zijn wij verhuisd naar de Amersfoortweg waar wij tot op heden met veel plezier zitten. De kliniek heeft 2 spreekkamers, een operatie kamer, röntgenkamer en een recovery. Onze medewerkers zijn professioneel en staan altijd klaar voor u. Wilt u ons beter leren kennen? Bekijk ons team of kom eens langs aan de balie.

Laparoscopie bij Dierenkliniek Labes

Dankzij de nieuwe technieken kunnen wij veiliger en pijnvrijer steriliseren. Wij werken samen met een specialist, kundig in het laparoscopisch steriliseren. De laparoscopische sterilisaties worden net als de ‘gewone’ sterilisaties uitgevoerd bij ons in de kliniek.

Gebitscontrole bij Dierenkliniek Labes

Een gezond gebit is ontzettend belangrijk voor uw hond en/of kat. Tandsteen veroorzaakt veel problemen bij het dier, daarom is een goede controle erg belangrijk. U kunt altijd bij ons terecht met uw hond en/of kat voor een gratis gebitscontrole.

Bloedonderzoek bij Dierenkliniek Labes

Met een bloedonderzoek kun je ontzettend veel. Binnen de praktijk hebben wij apparatuur om direct een aantal bloedwaardes te kunnen bepalen. Daarbij kunnen wij ook het bloed opsturen naar een extern laboratorium waar je erg uitgebreid bloedonderzoek kunt laten uitvoeren.

Röntgen bij Dierenkliniek Labes

Met behulp van röntgenstralen kunnen we een ‘’inwendige’’ foto maken. Röntgenfoto’s worden gebruikt voor het beoordelen van het skelet en de inwendige organen. Wij zijn in het bezit van een digitale röntgenapparaat, hierdoor kunnen wij foto’s sneller ontwikkelen en beter beoordelen.

 

Dierenkliniek Labes

Amersfoortweg 1
1324 PE Almere
Nederland
Telefoon: 036 5343041

Spring naar de toolbar